Lépésről lépésre

  1. Jelentkezzen weboldalunkon keresztül, adja meg szükséges adatait, vagy hívjon bennünket telefonon!
  2. Jelentkezését követően rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
  3. Regisztrációját követően válassza ki az Ön számára legoptimálisabb csomagot, és a cégéhez legközelebb álló grafikai sablont. Több, mint 400 fajta designból választhat, így egy tökéletesen testre szabott, egyedi weboldala lesz. Kreativitásának semmi sem szabhat határt! Amennyiben egyedi arculatot szeretne weboldalának, kapcsolattartója segít megvalósítani ötletét!
  4. Határozza meg a menüpontok sorrendjét, melyeket igény szerint át is nevezhet! A design tagolása és arányai nem változnak, de azon belül Ön határozza meg, mit hova helyez el! 
  5. Ez után a szöveges anyagok formázása, kulcsszavak megadása és a fotók tagolása következik!
  6. Végezze el a beállításokat az űrlapoknál is, valamint a logója beillesztéséről se feledkezzen meg! Állítsa be saját Google térképét, valamint a kapcsolattartó segítségével hozza létre az oldalához tartozó Google Analytics fiókot. Ennek segítségével tudja majd mérni az oldalára érkezők számát és megfigyelni azok látogatási szokásait.
  7. Adja meg az aldomain nevét, vagy igényeljen fő domain nevet, amin elérhető lesz a jövőben saját weboldala!
  8. Töltse fel és teszteljék az oldalt annak érdekében, hogy minden hibátlanul működjön!
  9. A weboldal nagy előnye, hogy dinamikusan kezelheti, hiszen a tartalom kezelő rendszerünk segítségével mindig az aktuális információkat jelenítheti meg saját oldalán!
  10. Amennyiben szeretné a weboldalának grafikai megjelenését megváltoztatni, az éves szerződés érvénye alatt bármikor válthat díjmentesen új grafikai sablonra egy gomb megnyomásával!

Ha grafikai szakemberre szeretné bízni a honlap összeállítását, megbízás esetén vállaljuk Ön helyett.

 Kapcsolat

GRAFIK DEKOR

9400 Sopron,
Zsilip u. 13.
Telefon: +36-99/331-903
E-mail küldése
GRAFIK DEKOR - Magyar